Alla ovat ehdot, joita sovelletaan asiakkaan tehdessä ostoksia aitatehdas.fi verkkokaupassa.

Näitä yleisiä sopimusehtoja noudatetaan ja sovelletaan Suomen Aitatehdas Oy:n ja sen asiakkaan välisessä asiakas- ja sopimussuhteessa. Aitatehdas.fi verkkokauppaa käyttämällä tai tilatessaan sieltä tuotteita asiakas hyväksyy nämä tilaus- ja toimitusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Ostotapahtuman yhteydessä asiakkaan ja Suomen Aitatehtaan välille muodostuu sopimus.

Henkilötietojen käsittely ja yksityisyys

Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten käsittelemme tietojasi. www.aitatehdas.fi/tietosuoja/

Hinnat ja tuotteet

Kaikki verkkokauppamme hinnat ovat verollisia ja sisältävät arvonlisäveron. Varaamme oikeuden mahdollisiin tuotteiden loppuunmyynteihin sekä kirjoitusvirheisiin aitatehdas.fi -sivustolla. Jos hinnoissa tai toimitusajoissa ilmenee muutoksia tai epätarkkuuksia, pidätämme oikeuden muuttaa tietoja jälkikäteen.

Pyrimme aina esittämään tuotteiden ulkonäön ja dimensiot mahdollisimman todenmukaisesti. Se, että värit tai yksityiskohdat voivat jossain määrin vaihdella, johtuu teknisistä syistä. Verkkokaupassamme esitetyn tuotteen ja asiakkaalle toimitetun tuotteen mitoissa ja ulkonäössä saattaa esiintyä pieniä eroja, jotka johtuvat tuotannollisista syistä.

Rahti ja toimitus

Kaikki verkkokauppatilauksemme toimitetaan tilauksen koosta ja painosta riippuen joko asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään noutopisteeseen. Rahtimaksu määräytyy tilauksen tilavuuden ja painon mukaan. Lopullisen rahdin suuruus näkyy kassatapahtuman toisessa vaiheessa, yhteystietojen syöttämisen jälkeen. Tuotteitamme voi noutaa toimipisteestämme sovittuna ajankohtana. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Lähetyksen vastaanottaminen

Jakeluaika määräytyy asuinpaikkakunnan sekä kuljetusliikkeen aikataulun mukaan. Saat hyvissä ajoin ilmoituksen kuljetusyhtiöltä puhelimitse/tekstiviestitse tarkemmasta toimituspäivämäärästä ja -ajasta.

Vastaanottajan on oltava paikalla vastaanottamassa lähetystä. Kollien lukumäärä sekä mahdolliset puutteet ja kuljetusvauriot tulee tarkastaa vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki huomautettavat seikat on merkittävä rahtikirjaan tai käsiskanneriin ennen rahtikirjan allekirjoittamista. Rahtikirjan allekirjoittamisen jälkeen lähetys on asiakkaan vastuulla.

Toimitusaika

Verkkokaupassa ilmoitettu tuotteen toimitusaika on aina alustava. Jos toimitus viivästyy, syynä viivästykseen voi olla se, että tuotanto, toimittaja tai kuljetusliike eivät pysty toimittamaan tuotteita sovitussa aikataulussa. Mikäli toimitus viivästyy ilmoitamme siitä heti tiedon saatuamme. Poikkeustapauksissa jotkut tilaukset voidaan toimittaa osatoimituksina.

Maksaminen

Verkkokauppamme maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit maksaa ostoksesi kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla tai korttimaksulla. Maksuehdot löydät checkoutin verkkosivuilta. https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Alennuskoodit

Alennuskoodia voi käyttää tuotteiden maksamisen yhteydessä. Sillä ei voi maksaa rahtikuluja.

Harkinta-aika ja palautus

Yksityisasiakkaalla on oikeus 14 päivän harkinta-aikaan.

Tilauksen peruuttaminen ja palautus

Tilausta, joka sisältää puuaitaelementtejä ja -portteja, ei voi perua. Puuaidat valmistetaan aina mittatilaustyönä. Muita tuotteita sisältävän tilauksen peruuttaminen on mahdollista vain ennen tilauksen siirtymistä käsiteltäväksi. Mikäli peruttava tilaus on ehtinyt lähteä toimitukseen varastoltamme, veloitetaan asiakkaalta tilauksen rahti- ja palautusmaksut. Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita.

Tuotteen takaisin lähettämisestä veloitamme palautusmaksun. Asiakas voi tutustua tuotteen ominaisuuksiin, mutta palautettavan tuotteen tulee aina olla jälleenmyyntikuntoinen ja pakattu mahdollisuuksien mukaan alkuperäiseen pakkausmateriaaliin. Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyntikelpoisia eli palautusoikeus koskee vain uutta vastaavia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli palautettu tuote ei ole jälleenmyyntikuntoinen, ei tuotteen hintaa palauteta välttämättä kokonaisuudessaan. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella Toimituksen vastaanottamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Vastaanottamatta jätetyn toimituksen rahti- ja palautusmaksut veloitetaan asiakkaalta.

Palautuskäytäntö ja palautusmaksu

Jos asiakas haluaa lähettää tilauksen tai yksittäisen tuotteen takaisin, tulee hänen ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautusmaksu määräytyy alkuperäisen toimitusmaksun mukaan.

Maksettujen tilausten takaisinmaksu tapahtuu 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Hyvitys tehdään asiakkaan käyttämälle maksutavalle.

Reklamaatio ja takuu

Reklamaatio

Myymme kaikki tuotteet kuluttajansuojalain mukaisella reklamaatio-oikeudella. Jos asiakkaan vastaanottamassa tuotteessa ilmenee huomautettavaa, asiasta on viipymättä tehtävä reklamaatioilmoitus asiakaspalveluumme.

Ottamalla käyttöön viallisen/vaurioituneen tai väärän toimitetun tuotteen ilman erillistä sopimusta asiakaspalvelumme kanssa, hyväksyy asiakas tuotteen ja menettää reklamaatio-oikeuden kyseisessä tapauksessa.

Takuu

Aitaelementeille, metalliporteille ja tarvikkeille kolme vuotta. Takuu ei koske vaurioita, jotka ovat aiheutuneet normaalista kulumisesta, huollon laiminlyönnistä, ulkoisista tekijöistä (myrsky- ja routavauriot) ja vaurioista, jotka ovat aiheutuneet vääränlaisesta käytöstä.

Riitojen ratkaisu

Riitatapauksissa Suomen Aitatehdas Oy sitoutuu noudattamaan vapaaehtoisesti Kuluttajariitalautakunnan päätöstä.

Ylivoimainen este

Suomen Aitatehdas Oy vapautuu näiden Yleisten sopimusehtojen mukaisista velvoitteistaan, mikäli se kohtaa ylivoimaisen esteen (force majeure). Ylivoimainen este on sellainen ennalta arvaamaton seikka tai olosuhteiden muutos, joka on Suomen Aitatehdas Oy:n kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisen esteen kohdatessa Suomen Aitatehdas Oy:llä on oikeus vetäytyä sopimuksesta tai lykätä velvoitteidensa täyttämistä. Tällaisissa tapauksissa Suomen Aitatehdas Oy ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta.

Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen

Suomen Aitatehdas Oy voi muuttaa aitatehdas.fi -sivustoa tai sen sisältöä taikka näitä sopimusehtoja, mikäli katsoo siihen olevan aihetta. Kulloinkin voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ovat saatavilla aitatehdas.fi -sivustolla tuotteen tilaushetkellä.